VIIKKO 8-9

  • Jatketaan peruskestävyyden, hapenottokyvyn ja lihaskuntotason kehittämistä
  • Mukaan otetaan harjoitteet eri välineille (Gymstick ja TRX-köysiharjoitteet)
  • Otetaan myös mukaan liikkuvuusharjoituksen Foamroller-treeni

MITÄ ON GYMSTICK-HARJOITTELU?

Gymstick Original 2.0 on toiminnallisen harjoittelun treeniväline, jolla pystyt tekemään paljon enemmän kuin ainoastaan vapailla painoilla tehtäviä liikkeitä. Väline mahdollistaa vastusharjoittelun kaikissa liikesuunnissa ja missä tahansa kehon asennossa. Jokainen välineellä tehty harjoitusliike kehittää keskivartalon voimaa, tasapainoa, ryhtiä, koordinaatiota, voimaa ja kestävyyttä. Gymstick Original on saatavana viidellä eri vastuksella 1-30 kg:n / 2-66lbs:n välillä. Gymstick Original soveltuu lapsista senioreihin kuntoutuksesta huippu-urheiluun aloittelevista ammattilaisiin. Kaksiosainen lasikuitukeppi nopealla lukkomekanismilla. Pituus käyttövalmiina 130cm ja lyhennettynä 75cm.

Voit ostaa Gymstickin Sporttipollarin verkkokaupan kautta. Saat 10 % alennuksen koodilla Kesätreenit18.

SIIRRY TUOTTEESEEN

 

MITÄ ON TOIMINNALLINEN KÖYSIHARJOITTELU?

Mitä se tekee?

  • Vahvistaa lihaksia, polttaa rasvaa, notkistaa ja lisää kestävyyttä. Vatsa- ja selkälihakset joutuvat töihin koko ajan. Myös, kun harjoitat käsi- tai jalkalihaksia.

Kenelle se sopii?

  • Kaikenkuntoisille. Vastuksena on kehon oma paino, ja liikkeet voi muokata omaan kuntotasoon sopiviksi.

Miten ja missä?

  • Kiinnitä laite katossa olevaan koukkuun, leuanvetotankoon tai oveen. Laite toimii parhaiten ulospäin aukeavassa ovessa. Treenaa kotona, kuntosalilla tai hotellihuoneessa. Laite painaa vain kilon, joten se on helppo ottaa matkalle mukaan.

Voit ostaa toiminnallisen köyden Sporttipollarin verkkokaupan kautta. Saat 10 % alennuksen koodilla Kesätreenit18.

SIIRRY TUOTTEESEEN

 

Mitä on foamroller-harjoittelu?

Foam rolling tai suomalaisittain (putki)rullailu on oivallinen tapa huoltaa kehoasi omatoimisesti. Nykypäivänä markkinoilla on useita erilaisia rullia, jotka eroavat toisistaan mm. koon ja kovuuden perusteella. Rullailun tarkoituksena on luoda omalla kehonpainolla painetta kehon pehmytkudoksiin ja liikuttaa foam rolleria rullaavalla liikkeellä.
Foam rollerin käyttö perustuu sidekudoksen eli myofascian (myo =lihaskudos,  fascia= sidekudoksinen verkko)käsittelyyn, minkä ansiosta pystyt avaamaan kireitä lihaksia, pehmittämään pehmytkudosta sekä parantamaan verenkiertoa. Tämän lisäksi pystyt rullailun avulla parantamaan liikkuvuuttasi sekä palautumaan nopeammin liikunnasta vähentäen samalla loukkaantumisriskiä.

Sporttipollarin verkkokaupasta voit ostaa laadukkaan aloittelijoille suunnatun Easyrollerin. Saat 10 % alennuksen koodilla Kesätreenit18.

SIIRRY TUOTTEESEEN

 

Tämä sisältö on suojattu salasanalla. Syötä salasanasi näyttääksesi sisällön: