janika.martinsalo@sporttipollari.fi

Janika Martinsalo 

Janika on koulutukseltaan sekä koulutettu hieroja/urheiluhieroja (Carl Wilhelm Akatemia, 2012) että oppisopimuskoulutuksella valmistunut liikuntaneuvoja (Pajulahden urheiluopisto, 2016).

Työnsä Sporttipollarilla hän on aloittanut syyskuussa 2013. Hänen työnkuvaansa on kuulunut pääasiassa painonhallintaryhmään osallistuneiden henkilökohtainen ohjaus ja neuvonta. Lisäksi Janika on ohjannut erilaisia ryhmäliikuntaryhmiä. Janikan harjoitusten perustana on toiminnallinen sisä- ja ulkoharjoittelu sekä kehonhuolto.

Janika on liikkunut paljon pienestä asti ja harrastuksiin on kuulunut eri lajeja kuten esimerkiksi yleisurheilua, jalkapalloa, karatea ja koripalloa. Lajeista rakkain Janikalle on salibandy, jota hän pelaa tällä hetkellä liigatasolla Porvoon Salibandyseurassa (PSS). Pelaamisen lisäksi hän on valmentanut PSS:n tyttö- ja poikajunioreita parin vuoden ajan. Suurin mielenkiinnon kohde on monipuolinen liikunta ja uusimpina lajikokeiluna on ollut crossfit ja kamppailulajit.

Ohjaajana Janika on kannustava mutta samalla vaativa laadusta, vain puhtailla suorituksilla on merkitystä.  Intohimo ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin näkyy sekä ohjauksessa että neuvonnassa. Janika perustelee aina ohjeensa ja ottaa hyvin huomioon yksilön henkilökohtaiset tarpeet. Elämäntapamuutokseen pyrkiville Janika painottaa sekä asenteiden että toimintatavan muuttamisen tärkeyttä. Muutos ei tapahdu itsestään!