Sporttipollarit

KATRI ROSTI
katri.rosti@sporttipollari.fi / 050 358 6777

 

 

Tervetuloa Sporttipollarin sivuille!

Sporttipollari on liikunta-ja hyvinvointi-alan yritys, joka tarjoaa erilaisia liikunta-, luento,- ja konsultointipalveluja yrityksille, yksityisille henkilöille sekä urheiluseuroille ja yhdistyksille. Sporttipollari tarjoaa myös ravintovalmennusta yksityisille sekä yrityksille.

Toimii Porvoon ja Lahden alueella sekä pääkaupunkiseudulla.

Katri Rosti on yrityksen omistaja. Hän on koulutukseltaan liikunnanohjaaja, ravintoterapeutti sekä vanhempi konstaapeli.

Sporttipollarilla työskentelee myös kokenut liikunta-alan ammattilainen Satu Kaakkunen sekä viitta vaille valmis liikuntaneuvoja Janika Salonen.

Sporttipollari on perustettu vuonna 2005. Toiminta tulee laajenemaan vuonna 2016 usealle paikkakunnalle  ensin FIT OUT -liikuntakurssien muodossa.  Marraskuussa 2015 pidettiin ensimmäinen FIT OUT -ohjaajakoulutus. Mukana oli 12 liikunta-alan ammattilaista. Lisäksi uutena palveluna tulee nettivalmennus sekä verkkokauppa.

Sporttipollarilla käy maksuvälineenä seuraavat palvelusetelit: Smartumin setelit, Edenredin virikesetelit ja Eazybreakin liikuntasetelit.

Tutustu tarkemmin Sporttipollarin palveluihin ja ota yhteyttä.

Liikunnallisin terveisin
Sporttipollari
Katri Rosti