VIIKKO 2
Lounas - ja päivällisreseptit
Täytä vatsasi laadukkailla ja täysipainoisilla aterioilla.
Vatsasi kiittää ja jaksat paremmin päivän askareet.
Kokoa ateriat lautasmallin mukaan.
Teriakikana-kasvispaistos
-
Puolet lautasesta lautasesta paistosta
-
Kasvisosasto:
-
Tuoresalaattia 1/ 2 lautasesta (päällä kylmäpuristettua oliiviöljyä) ja herneenversoja paistoksen päällä
-
Urheilija / kuntoilija: Voit lisätä ateriaan kuitupitoista hiilihydraattia (esim. täysjyvänuudeli)

Kalkkunapullat
-
3-5 kpl kalkkunapullia
-
Täysjyväriisi, fetajuusto, vesimeloni
-
Proteiinin lähteenä kalkkunanliha, kananmuna, turkkilainen jogurtti
-
Lasillinen vettä
Kalasalaatti
-
Lautasellinen kalasalaattia
-
Itsetehdyt salaatinkastikkeet
-
Proteiinin lähteenä kala kananmuna, feta- tai raejuusto
-
Lasillinen vettä
Jauheliha-linssimuhennos
-
Puolet lautasesta jauheliha-linssimuhennosta ja puolet salaattia
-
Proteiinin lähteenä linssi (kasviproteiini) ja jauheliha
-
Lasillinen vettä
Lataa jauhelihalinssimuhennos

Kesäkurpitsa- ja halloumpihvit
- 3-5 kpl kesäkurpitsa- ja halloumpihvejä
- Proteiininlähteenä halloum ja kananmuna
- Lasillinen vettä