VIIKKO 2

Lounas - ja päivällisreseptit

 

Täytä vatsasi laadukkailla ja täysipainoisilla aterioilla.

Vatsasi kiittää ja jaksat paremmin päivän askareet.

Kokoa ateriat lautasmallin mukaan.

Teriakikana-kasvispaistos

  •  Puolet lautasesta lautasesta paistosta 
  • Kasvisosasto:
  • Tuoresalaattia 1/ 2 lautasesta (päällä kylmäpuristettua oliiviöljyä) ja herneenversoja paistoksen päällä
  • Urheilija / kuntoilija: Voit lisätä ateriaan kuitupitoista hiilihydraattia (esim. täysjyvänuudeli)
  •  
Lataa teriakikana-kasvispaistos
Video Poster Image

Kalkkunapullat

  • 3-5 kpl kalkkunapullia
  • Täysjyväriisi, fetajuusto, vesimeloni
  • Proteiinin lähteenä kalkkunanliha, kananmuna, turkkilainen jogurtti
  • Lasillinen vettä
Nopeat mausteiset kalkkunapullat
 

Kalasalaatti 

Lataa kalasalaatti
 

Jauheliha-linssimuhennos

  • Puolet lautasesta jauheliha-linssimuhennosta ja puolet salaattia 
  • Proteiinin lähteenä linssi (kasviproteiini) ja jauheliha
  •  Lasillinen vettä
 
Lataa jauhelihalinssimuhennos
Video Poster Image

Kesäkurpitsa- ja halloumpihvit

  • 3-5 kpl kesäkurpitsa- ja halloumpihvejä
  • Proteiininlähteenä halloum ja kananmuna
  • Lasillinen vettä
Lataa kesäkurpitsa- ja halloumpihvit