Hei, olen Katri!

Olen iloinen, jos voin auttaa sinua löytämään tasapainoisen elämän.

Vuosia kestäneen stressaavan ja ahdistavan elämäntavan  myötä, päätin ottaa elämäni hallintaan ja parantaa kehoni sisäisesti ja ulkoisesti. Nyt käytän samoja voimaannuttavia taktiikoita auttaessani asiakkaitani löytämään itselleen sopivan laadukkaan elämäntavan.

Kuka olen

 

Olen perustanut Sporttipollari-yrityksen vuonna 2005. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja, ravintoterapeutti ja poliisi. Olen liikkunut pienestä pitäen. Lajini ovat olleet yleisurheilu, hiihto, koripallo, pesäpallo ja salibandy. 

Minulla on 16 vuoden kokemus erilaisten ihmisten auttamisessa hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Myös itselläni on ollut haasteita terveyden kanssa. Olen kärsinyt pahan ylirasitustilan ja työuupumuksen. Lisäksi minulla on leikattu syöpäkasvain munasarjoista ja sen vuoksi munasarjat on poistettu kokonaan ja se on aiheuttanut voimakkaita ennenaikaisia vaihdevuosioireita. 

Minulla on siis omakohtaista kokemusta monenlaisista vaivoista ja tiedän, että laadukkaalla ja monipuolisella ravinnolla on paljon vaikutusta hyvinvointiin.

Haluan auttaa Sinua voimaan hyvin.

 

Metodini

Löydä oikea tapa syödä, liikkua ja ravita mieltäsi niin voit elää tasapainoisempaa elämää.

Omilla päivittäisillä valinnoilla pystyt vaikuttamaan omaan hyvinvointiisi.

Ravintovalmennus

Kuntovalmennus

Henkinen valmennus

Tulossa keväällä 2022

Mottoni:

Mitään ei saavuteta ilmaiseksi.