VIIKKO 3
Lounas - ja päivällisreseptit
Täytä vatsasi laadukkailla ja täysipainoisilla aterioilla.
Vatsasi kiittää ja jaksat paremmin päivän askareet.
Kokoa ateriat lautasmallin mukaan.
Chili-sitruunakana
-
Puolet lautasesta chili-sitruunakana
-
Tuoresalaattia 1/ 2 lautasesta (päällä kylmäpuristettua oliiviöljyä)
-
Lasillinen vettä
Seesamilohi ja parsakaali
-
Puolet lautasesta lohta ja parsakaalia
-
Näkyvän rasvan lähteenä kala, seesaminsiemenöljy, seesamin- ja pellavansiemenet
-
Puolet lautasesta salaattia
-
Lasillinen vettä

Naudan pihvi ja itse tehdyt ranskikset
-
Puolet lautasesta pihviä ja itsetehdyt ranskikset + porkkanat
-
Puolet lautasesta tuoresalaattia
-
Näkyvän rasvan lähteenä kylmäpuristettu oliiviöljy ja siemenet / pähkinät salaatin joukossa
-
Lasillinen vettä

Avokadosalaatti
- Näkyvän rasvan lähteenä avokado, halloum / raejuusto / fetajuusti
- Lasillinen vettä
