TYÖHYVINVOINTI-

LUENNOT

Tarjoamme työhyvinvointia tukevia luentoja TYKY-, suunnittelu- ja kokouspäiviin. Aihealueina voi olla ravinto, liikunta tai henkiseen jaksamiseen liittyvä luento. Voimme räätälöidä yrityksenne tarpeisiin sopivan luennon. 

Luentoaiheita

Laadukas ja täysipainoinen ravinto auttaa jaksamaan paremmin

Tasaisella verensokerinsäätelyllä pystytään vaikuttamaan vireystasoihin. Luennon tavoitteena on kirkastaa ajatus miten monipuolisella ruokavaliolla ja säännöllisellä syömisellä voidaan vaikuttaa mielialaan ja työssä jaksamiseen.

Monipuolinen ja säännöllinen liikunta parantaa työhyvinvointia 

Laadukkaalla liikuntaohjelmalla on suuri merkitys tuki-ja liikuntaelinsairauksien ennalta ehkäisyyn. Luennon tavoitteena on antaa vinkkejä miten voi monipuolistaa liikkumistaan sekä vaikuttaa kuntotason kohoamiseen ja sitä kautta  työssä jaksamiseen.

Mielen hyvinvointi tärkeässä roolissa työelämän tiiviissä tahdissa

Mielen hyvinvointi on tärkeässä roolissa työelämän haasteissa. Luennon tarkoituksena on antaa opastusta miten erilaisilla harjoitteilla voidaan vaikuttaa mielen hyvinvointiin. Lisäksi luennolla saa vinkkejä palautumiseen raskaan raskaasta työpäivästä. Osallistuja saa opaskirjan mielen hyvinvoinnista. 

Sporttipollarin luennot antavat uusia oivalluksia työhyvinvoinnin parantamiseksi.

Liikunta-alan ammattilainen, ravintoterapeutti ja psyykkinen valmentaja (2023) Katri Rosti auttaa yrityksesi henkilöstöä voimaan hyvin antamalla selkeitä vinkkejä laadukkaaseen ravintoon, monipuoliseen liikkumiseen ja mielen hyvinvointiin. Voimme räätälöidä yrityksellesi sopivan työhyvinvointia tukevan luennon tai vuorovaikutteisen ryhmätapaamisen.

Tulemme paikan päälle Lahden ja Porvoon alueella sekä pääkaupunkiseudulle. Voimme järjestää luennon myös etänä Teamsin tai Zoomin kautta.

Ota yhteyttä