Fysiikkavalmennus

Monipuolisella harjoittelulla saadaan aikaan tuloksia. Kun harjoittelu on suunnitelmallista, vähennetään myös loukkaantumisriskiä. Katri Rostilla on 15 vuoden kokemus eri joukkueiden fysiikkavalmentamisesta. Tavoitteena on aina kehittää yksilöä mahdollisimman monipuolisesti ottaen huomioon myös palautumisen ja täysipainoisen ravinnon.

Ota yhteyttä

Ravintovalmennus

Täysipainoisella ruokavaliolla taataan riittävä energiansaanti sekä palautuminen liikuntasuorituksesta. Ravinnolla on iso merkitys urheilijan kehityksen kannalta. Voit tilata ravintoterapeutti Katri Rostin pitämään ravintoluentoa täysipainoisen ruokavalion kokoamisesta. Lisäksi on mahdollisuus henkilökohtaisiin ruokapäiväkirja-analyyseihin ja ravintovalmennuksiin.

Ota yhteyttä

Psyykkinen valmennus

Urheilijan psyykkisessä valmennuksessa tulisi ottaa huomioon kokonaisuus. Tavoitteena on harjoittaa keinoja millä hallita hermoja tiukan paikan tullen, saada joukkue hitsautumaan yhteen tai miten kohdata pettymyksiä.

Psyykkisessä valmennuksessa on kyse kokonaisuuden hahmottamisesta. Mielen valmentamisella pyritään vaikuttamaan esimerkiksi urheilun ja muun elämän tasapainoon.

Ota yhteyttä